Jump to content

Aplicatia ''Snapchat"-prezentare/secrete despre aplicatie(trucuri).


 Share

Recommended Posts

Salut eu sunt Scotocell. Astazi vreau sa va prezint in mare aplicatia ''Snapchat''

-Snapchat este o aplicatie mobila prin care se pot trimite poze si inregistrari video atasate mesajelor. Startup-ul din domeniul aplicatiilor mobile a fost lansat in 2011 sub o alta denumire de catre Evan Spiegel, Reggie Brown si Bobby Murphy, care erau in acea vreme studenti ai Universitatii Stanford. Aplicatia le permite utilizatorilor sa faca poze, sa inregistreze video, sa adauge texte si desene pe care sa le trimita mai apoi sub forma unor mesaje celorlalti utilizatori din lista lor. Utilizatorul poate seta o limita a timpului in care ceilalti utilizatori pot sa le vada pozele si inregristrarea video trimisa. In luna mai a anului 2014, utilizatorii Snapchat au trimis 700 milioane de poze si inregistrari video pe zi.

-10 lucruri interesante despre Snapchat:

-1.  Aţi încercat probabil să vă faceţi un selfie cu lentilele speciale Snapchat cel puţin o dată, însă ştiaţi că există efecte similare şi pentru camera foto de pe spatele telefonului? Acestea sunt numite ”World Lenses”, scrie Business Insider, iar pentru a le aplica trebuie doar să apăsaţi pe ecran în timp ce folosiţi camera foto de pe spatele telefonului.

-2. Mesajele de pe Snapchat dispar, în mod normal, la zece secunde după ce au fost vizualizate, însă puteţi să opriţi ştergerea lor prin activarea modului ”infinit”. Mesajele vor dispărea totuşi după ce destinatarul lor părăseşte conversaţia.

-3. Puteţi desena cu emoji. Pentru a face acest lucru, activaţi aplicaţia de desen, apoi alegeţi emoji-ul în formă de stea de sub bara de culoare.

-4. Când filmaţi, puteţi face zoom printr-un simplu swipe al ecranului. Pentru a schimba rapid între camerele din faţa, respectiv spatele telefonului, în timp ce înregistraţi, trebuie să apăsaţi de două ori, rapid, pe ecran.

-5. Puteţi folosi mai multe filtre simultan pentru a obţine efecte multiple. Cu un filtru pornit, ţineţi apăsat pe ecran, apoi treceţi un alt deget pe ecran pentru a adăuga un alt filtru.

-6. Snapchat vă oferă posibilitatea de a crea filtre specifice pentru diferite locuri în care vă aflaţi, precum oraşe, cartiere şi chiar petreceri sau nunţi.

-7. Când priviţi un clip video realizat de altcineva, puteţi să comentaţi imediat printr-un simplu swipe în sus.

-8. Dacă vă temeţi că Snapchat vă utilizează prea mult din memorie sau baterie, puteţi să activaţi modul Travel. Îl găsiţi în setări, în categoria ”Manage”.

-9. Snapchat nu vă anunţă atunci când cineva vă dă ”unfriend”, însă puteţi verifica mereu acest lucru prin Snapscore, care este afişat lângă numele de utilizator. Dacă nu este vizibil, atunci acea persoană nu vă urmăreşte.

-10. Nu aveţi semnal? Nicio problemă. Puteţi realiza mai multe mesaje fără o conexiune la internet. Ele vor fi trimise imediat ce aveţi din nou semnal.

 
-Folositi si voi Snapchat, nu o sa va para rau. 

-Snapchat-ul meu este - Scotocell.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.