Jump to content

Kobe Bryant este nominalizat la premiile Oscar. Reacţia fostului mare baschetbalist


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

wMQV7pl.jpg

 

Kobe Bryant a avut o carieră extraordinară în NBA, căreia i-a pus capăt în 2016, după 20 de sezoane, toate petrecute la Los Angeles Lakers, dar continuă să aibă succes şi după retragere.

Acum în vârstă de 39 de ani, fostul mare baschetbalist trece pe lista realizărilor sale şi faptul că e nominalizat la premiile Oscar.

Filmul "Dear Basketball", creat după poemul prin care Kobe şi-a anunţat retragerea din activitate, se află pe lista nominalizărilor la categoria "Cel mai bun scurtmetraj de animaţie".

"Ce?? Asta e dincolo de orice imaginaţie. Înseamnă atât de mult că Academia a considerat 'Dear Basketball' demn de luat în considerare. Mulţumesc geniului lui Glen Keane şi John Williams pentru că au dus poemul meu la acest nivel. Este o onoare să fiu în această echipă", a scris Bryant, pe contul său de Twitter.

 

Celelalte nominalizări la această categorie sunt "Garden Party", "Lou", "Negative Space" şi "Revolting Rhymes".

De cinci ori campion NBA cu Lakers, Kobe Bryant a primit de două ori premiul de MVP al finalei şi a fost o dată cel mai valoros jucător al sezonului regulat. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de patru ori.

În clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, Kobe ocupă locul 3, cu 33.643 de puncte. Este depăşit doar de o altă legendă a lui Lakers, Kareem Abdul-Jabbar (38.387), şi de Karl Malone (36.928), care a evoluat în ultimul sezon al carierei alături de Bryant, în Los Angeles.

Sursa: DigiSport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.