Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Inpatient, disponibil începând de astăzi


Laviinia
 Share

Recommended Posts

Sony Interactive Entertainment a anunţat că The Inpatient, jocul horror VR dezvoltat de studioul Supermassive Games (Until Dawn), este disponibil acum. Acesta poate fi achiziţionat de pe PlayStation Store, la un preţ de 139,90 lei. Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer pentru The Inpatient, pe care îl puteţi urmări în continuare.

The Inpatient reprezintă o revenire în universul în care s-a desfăşurat şi jocul Until Dawn, acţiunea urmând să se desfăşoare însă cu 60 de ani înainte de evenimentele din acest joc, în misteriosul Blackwood Sanatorium. Jucătorul intră în rolul unui pacient amnezic, în încercarea acestuia de a-şi recupera amintirile, şi va trebui să ia decizii importante, capabile să schimbe firul poveştii în moduri dramatice.

The Inpatient este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation VR (PS4).

The Inpatient

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.