Jump to content
Sign in to follow this  
Leomatyx

[Reclamatie] - KinoTo

Recommended Posts

Numele tau: Leomatyx
Numele Reclamatului: KinoTo
Dovada(Screenshot): - Mai jos - 
Descrierea situatiei: Aparent el e smecher si sanctioneaza cuvantul "Sula", cuvantul sula nu este un cuvant vulgar

- si faza cu "Suntem pe TeamSpeak Nu pe SA-MP" - vreau sa iti precizez ca si pe Serverele RPG se sanctioneaza pentru Nickname-uri Jigniritoare/Vulgare etc.. daca ar fii sanctionate acolo ar trebui sa se sanctioneze si aici, Citez din regulamentul General TS3 - "Nu folosiţi nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare porno ori descripţii ofensatoare."

i-ar revenind la acum sa citez si din Dex Online ce Inseamna Sula - "SÚLĂ, sule, s. f. 1. Unealtă (folosită de cizmari și de cojocari) formată dintr-un ac lung și gros de oțel, drept sau curb, fixat într-un mâner, cu care se găurește pielea, talpa etc. spre a putea petrece acul sau ața prin ele. 2. (Reg.) Pește mic cu corpul foarte subțire și alungit (Syngnatus nigrolineatus). – Lat.subula."

Fiecare poate sa intelega ce vrea dintr-un cuvant, daca tu esti pervers nu trebuie sa fim si noi. 

 

Dovada : 9rMoHPq.png

Edited by Leomatyx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@South KinoTo primeste 1 Avertisment Verbal (0.5/3) la functia de Moderator. Pentru ca se poate subintelege, il inteleg foarte bine pe Kinoto si de aia am hotarat ca de aceasta data sa primeasca doar 0.5

 

B6q4WMw.png

Edited by South Alin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.