Jump to content

Simona a ajuns pe perfuzii, la spital, după finala cu Wozniacki. Anunţul lui Stere Halep


Dutca
 Share

Recommended Posts

      MCZoPTU5NiZoYXNoPTA2ZGYyMmIyNDE0N2QxOTVl

 

Deşi a petrecut patru ore la spitalul din Melbourne, Simona a fost ţinută acolo atâta timp doar ca o măsură de precauţie. După perfuzia cu magneziu care i s-a administrat, campioana noastră s-a simţit mult mai bine. Detaliile au fost dezvăluite de tatăl sportivei, Stere Halep, care a vorbit şi despre ce a simţit constănţeanca după finala pierdută contra Carolinei Wozniacki.

"Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A facut doar o perfuzie de magneziu, timp de 10 minute. Atât! Este totul perfect, este în drum spre casă!

A fost greu, dar trebuie să acceptam şi eşecurile. Aşa este în sport, trebuie să accepţi şi când pierzi. A fost dezamagită, dar apoi a fost şi ea mai veselă, pentru că a făcut un rezultat incredibil.

Nu a fost să fie şi cred că durerile căpătate de-a lungul turneului au costat-o titlul. Va trebui să facă o pauză acum, pentru a se recupera. Dar totul depinde de ce spun medicii.

 

Simona Halep a petrecut timp de patru ore la spital în noaptea de după finala de la Australian Open. Marea noastră campioană a fost tratată pentru deshidratare şi a fost externată duminică dimineaţă.

O adevărată luptătoare, Simona s-a luptat până la ultima picătură de energie în ultimul act de la Melbourne, cu daneza Caroline Wozniacki. Accidentată încă din primul tur, cu Destanee Aiava, Halep a continuat să lupte. A jucat meciuri încheiate în prelungirile decisivului (15-13 cu Lauren Davis şi 9-7 cu Kerber, salvând în total 5 mingi de meci înainte să se impună). Epuizată, constănţeanca a intrat în finală cu un nivel de energie scăzut, însă a luptat până la capăt, fiind un model pentru generaţii de sportivi.

 

Efortul depus şi faptul că probabil nu s-a hidratat cum trebuie pe parcursul ultimului act şi-au spus cuvântul. Astfel, după finală, Halep a ajuns la spitalul din Melbourne, unde a fost monitorizată şi tratată timp de patru ore. Deshidratată, Simona a fost "pusă pe picioare" prin intermediul perfuziilor, astfel că duminică dimineaţă a fost externată. Halep, care a pierdut a treia finală de Grand Slam din carieră, se va întoarce în România luni, la ora 11:00. 

                                                                                              Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.