Jump to content

Vivo Xplay7 ar putea fi primul smartphone cu 10 GB RAM


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

xplay7.jpg

 

În ultimii câţiva ani, smartphone-urile au început să ajungă din urmă în termeni de performanţă computerele portabile şi din alte puncte de vedere chiar să le depăşească. Se pare că acest trend va continua, întrucât producătorul chinez Vivo se pregăteşte să lanseze modelul Xplay7 primul smartphone cu 10 GB memorie RAM, în condiţiile în care majoritatea laptop-urilor de pe piaţă sunt echipate în continuare cu 4 sau 8 GB.

 

Informaţiile despre noul flagship de la Vivo vin de pe reţeaua de socializare Weibo, unde au apărut imagini cu ceea ce pare a fi Xplay7, un smartphone high-end echipat cu cele mai puternice componente disponibile. Avem de a face cu un dispozitiv cu ecran 4K edge-to-edge  care acoperă 93% din suprafaţa telefonului, chipset Snapdragon 845 şi o cameră foto cu zoom 4X. Cei 10 GB memorie RAM pe care chiar nu ştim la ce vor folosi, vor fi alăturaţi unor module de 256 sau 512 GB spaţiu de stocare internă.


Vivo obişnuieşte de câţiva ani deja să împingă limitele tehnologiei mobile, fiind unul dintre primii producători care au oferit un smartphone echipat cu 6 şi apoi 8 GB RAM. Având în vedere că această companie are deja un model mid-range premium cu senzor de amprentă integrat în display, Xplay7 va beneficia cu siguranţă de aşa ceva, dacă imaginile disponibile se dovedesc a fi reale.

 

În timp ce utilizatorii probabil că nu vor sesiza diferenţe de performanţă între telefoane cu 4, 6, 8 sau 10 GB RAM, producătorii vor continua să adauge cifre la specificaţii pentru a ieşi în evidenţă pe piaţă. Xplay7 ar fi cu siguranţă la fel de atractiv şi cu memorie RAM mai puţină, însă fiind un model care va fi comercializat exclusiv pe piaţa din China, iar cifrele de pe listele de specificaţii influenţează acolo mai mult utilizatorii, este de înţeles de ce Vivo insistă să le mărească la fiecare generaţie.

                                                                                                                            Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Incet, incet renuntam la desktop si ne mutam pe telefon din toate punctele de vedere.

Ca si performanta va fi o inovatie, insa si supraincarcarea va fi pe masura.

Multumim de postare !

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.