Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Wozniacki defilează în circuitul WTA » A fost aproape de umilința supremă în fața marii speranțe a tenisului din Rusia


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

e8TJO0Q.jpg

 

Caroline Wozniacki (1 WTA) a trecut fără probleme de Anastasia Potapova(235 WTA), marea speranță a tenisului din Rusia, scor 6-0, 6-1, în turul secund al turneului de la Sankt Petersburg.

 

Lui Caroline Wozniacki îi priește postura de lider mondial. În turul secund al turneului de la Sankt Petersburg, daneza a trecut în doar 68 de minute de marea speranță a tenisului din Rusia, Anastasia Potapova, lipsindu-i doar un game să-i administreze umilința supremă, victorie la zero. 

Jucătoarea de doar 16 ani reușise o victorie spectaculoasă în primul tur, scor 6-2, 6-4, în fața nemțoaicei Tatjana Maria (49 WTA).

Wozniacki n-a jucat în primul tur, după câștigarea Australian Open. În sferturile de finală va da peste o altă rusoaică, Daria Kasatkina (23 WTA). 

Simona Halep a spus pas turneului de la Sankt Petersburg, din cauza accidentării suferite la glezna stângă în primul tur al Australian Open. 

 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.