Jump to content

Nu doar Halep are probleme cu sponsorul: "Și mie mi-a fost greu. Românii plătesc prețul ăsta"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

jiD6iyP.jpg

 

Victor Hănescu a comentat faptul că Simona Halep, actualul număr 2 WTA, nu și-a găsit încă un sponsor după despărțirea de Adidas.


 

"Sportivii din România sunt marginalizați atunci când își caută sponsori. Țin minte cât de greu mi-a fost și mie, chiar și atunci când aveam rezultate foarte bune și eram in Top 30 ATP.  Noi, românii, plătim prețul ăsta pentru că piața din România e mică, săracă și neatractivă pentru sponsori. De aceea sunt căutați francezii, nemții sau americanii.

Ceea ce i se întâmplă Simonei acum li s-a întâmplat și altora în trecut. Țin minte cazul lui Nikolai Davidenko, fost jucător rus de tenis. Era, la un moment dat, pe locul 3 în lume, ceea ce e o performanță uriașă la băieți, dar avea sponsor o firmă foarte mică", a declarat Hănescu conform ziare.com.

Cea mai bună clasare a lui Hănescu în circuit a fost locul 26 ATP, ocupat în iulie 2009. Cea mai bună performanță a fost sfertul de finală de la Roland Garros, în 2005.

4,297,051 $a câștigat Victor Hănescu în carieră

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.