Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Surprize în lotul Canadei pentru duelul cu România din Fed Cup: lipsește Bouchard, dar e înlocuită de o româncă


South Andreey
 Share

Recommended Posts

4z8AI9X.jpg

 

Sylvain Bruneau, căpitanul nejucător al Canadei, a anunțat astăzi jucătoarele care vor evolua în confruntarea cu România din Fed Cup de pe 10 și 11 februarie.


 

Canadiencele nu vor alinia în duelul de la Cluj cea mai bună echipă. Jucătoarele convocate sunt Carol Zhao (143 WTA), Bianca Vanessa Andreescu (182 WTA), Katherine Sebov (277 WTA) și Gabriela Dabrowski (321 WTA).

Astfel, din lot lipsesc cele mai valoroase două jucătoare ale Canadei, Eugenie Bouchard, locul 81 WTA, și Francoise Abanda, locul 123 WTA, dar surprinde însă prezența în lot a Biancăi Andreescu (17 ani), jucătoare cu origini românești. 

CANADA, ROMÂNIA ŞI IAR CANADA

Canadianca Bianca Andreescu, acum în vârstă de 17 ani, e considerată una dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare ale lumii. De altfel, la vârsta de 15 ani a ocupat primul loc în clasamentul junioarelor de vârsta sa. 

Născută în Canada, din părinţi români, Bianca a început tenisul în România. Alături de familia sa, a părăsit ţara la vârsta de zece ani, stabilindu-se definitiv în Ontario. 

"Îmi place mult Simona Halep deoarece avem un stil asemănător de joc. Încerc să o urmăresc cu atenţie. Îmi propun să ajung numărul unu în lume şi să câştig un turneu de Mare Şlem", declara, în urmă cu an și jumătate, Bianca Andreescu. 

Pentru duelul cu Canda, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, a decis să mizeze pe Simona Halep, locul 2 WTA, Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, Irina Begu, 37 WTA și Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu.

Partida de Fed Cup dintre România și Canada va avea loc pe 10 și 11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.