Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

WhatsApp are acum 1,5 miliarde de useri, iar 19 miliarde de dolari nu mai pare o sumă mare


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

wa.jpg?width=640&height=363

 

Mark Zuckerberg a anunţat că WhatsApp a ajuns la 1,5 miliarde de utilizatori. În fiecare zi sunt transmise prin intermediul serviciului 60 de miliarde de mesaje. Astfel, WhatsApp îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa aplicaţiilor de mesagerie instantă.

 

Facebook a plătit pentru WhatsApp 19,3 miliarde de dolari în 2014. Investiţia a ridicat multe semne de întrebare la vremea respectivă. Iată că aceasta se dovedeşte a fi o achiziţie excelentă pentru compania condusă de Zuckerberg.

 

Facebook se pregăteşte să monetizeze aplicaţia, prin lansarea Whatsapp for Business.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Este si va fi cea mai valoroasa aplicatie de mesaje pe baza de internet.

Criptarea mesajelor a dat multe lucruri de inteles, insa, din pacate, Zuckenberg detinand si Whatsapp, reprezinta o problema de securitate cibernetica, dat fiind faptul ca tu, ca si utilizator ai un "dosar electronic" complet, prin pagina personala de facebook si activitatea ta + whatsapp cu discutiile foarte personale !

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.