Jump to content

Profitul Facebook a crescut cu 20%, chiar dacă oamenii petrec mai puţin timp pe reţeaua socială


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

fb.png?width=640&height=384

 

Profitul consemnat de Facebook în ultimul trimestru din 2017 a crescut cu 20% comparativ cu perioada similară din 2016, ajungând la 4,26 miliarde de dolari. Totodată, veniturile au crescut cu 47%, la 13 miliarde de dolari.

 

Compania a încheiat anul cu 25.105 de angajaţi şi 1,4 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

 

Cu ocazia prezentării rezultatelor financiare, Mark Zuckerberg, şeful companiei, a declarat că Facebook s-a concentrat în ultimele luni pe crearea unei atmosfere plăcute pe platforma de socializare. Printre măsurile luate s-a numărat reducerea numărului de clipuri video virale afişate în News Feed.

 

„Am făcut schimbări care au redus timpul petrecut de utilizatori pe Facebook cu 50 de milioane de ore pe zi”, a declarat Zuckerberg. Asta înseamnă că, în medie, un utilizator a petrecut cu 2,14 minute mai puţin timp pe Facebook.

 

Compania a prezentat rezultatele financiare la scurt timp după ce a anunţat că interzice reclamele la toate monedele virtuale, încercând astfel să combată escrocheriile şi fraudele.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Facebook, pentru generatia de azi, e precum hi5 pentru generatia 90-95. Insa, din cate se observa, nu va tine mult. Deja facebook-ul incepe sa se impuna, prin stergerea postarilor cu caracter religios si promovarea masiva a sexualitatii infantile, a homosexualitatii si a pedofiliei.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.