Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gnohere,aproape de o plecare in China!


zentorno hd
 Share

Recommended Posts

FCSB şi-ar putea vinde şi golgheterul, după ce şi-a cedat în această iarnă titularul postului de portar, Florin Niţă, plecat în schimbul a două milioane de euro la Sparta Praga.

Harlem Gnohere nu duce lipsă de oferte şi ar putea părăsi gruparea "roş-albastră" în această iarnă, susţine agentul Anamaria ProdanTrei milioane de euro e preţul solicitat de Gigi Becali în schimbul atacantului francez în vârstă de 29 de ani.

"Mai sunt câteva discuţii pentru că mai sunt ţări unde perioada de transferuri e încă deschisă. Se caută atacanţii. Sunt şanse ca Gnohere să plece, dar trebuie să ne apropiem de preţul de trei milioane de euro cerut de patron. Nu îi plângeţi pe ei. Steaua are un lot foarte valoros cu nişte copii cărora trebuie să li se dea şansă. Dacă nu li se va da şansa acum, nu li se va mai da niciodată", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Becali a anunţat că are o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru "Bizon", din China.

Gnohere este golgheterul sezonului din Liga 1, cu 12 goluri în 20 de meciuri.

Francezul a înscris în toate competiţiile, în acest sezon, 16 goluri în 30 de partide.

Harlem Gnohere a fost adus de "roş-albaştri" în ianuarie 2017, de la rivala Dinamo, pentru 250.000 de euro.

 

Sursa:http://velocicosm.com/BNyv

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.