Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ROMÂNIA - LUXEMBURG // S-a stabilit ordinea meciurilor din confruntarea România - Luxemburg din Cupa Davis


South Andreey
 Share

Recommended Posts

NkWXucQ.jpg

 

Echipa de Cupa Davis a României urmează să dispute sâmbătă și duminică, la Piatra Neamț, duelul cu Luxemburg din primul tur al Grupei a II-a din Zona Europa/Africa a Cupa Davis.


 

Primul meci va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, când Nicolae Frunză îl va înfrunta pe Ugo Nastasi.

Imediat după finalul primei partide, Marius Copil se va duela cu Christophe Tholl.

Partida de dublu va avea loc duminică, Florin Mergea și Horia Tecău urmând să-i înfrunte pe Ugo Nastasi și Christophe Tholl.

Echipa luxemburgheză e formată din jucători care nici măcar nu au clasament, astfel că misiunea românilor pare una facilă. Gilles Muller, cel mai cunoscut jucător luxemburghez, prezent pe locul 28 în clasamentul ATP, nu a fost convocat.

Confruntarea se va disputa după noile reguli implementate în Cupa Davis pentru confruntările din grupele inferioare ale competiției. Astfel, întâlnirea se va întinde pe două zile, sâmbătă și duminică, iar partidele se vor juca după sistemul cel mai bun din trei seturi, în loc de cinci.

ECHIPA ROMÂNIEI

Marius Copil (94 ATP)
Nicolae Frunză (596 ATP)
Bogdan Borza (797 ATP)
Horia Tecău (12 ATP - dublu)
Florin Mergea (71 ATP - dublu)

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.