Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Khimki - Unicaja Malaga 68-66.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

NiZoYXNoPTRhMGUwNGUzYmU3OTBlMzVmYjk1OWVh

 

ÎN DIRECT la Digi Sport, baschetbaliştii ruşi de la Khimki au obţinut cea mai spectaculoasă victorie a zilei din Euroligă, cu un coş marcat în ultima secundă. Rușii de la Khimki s-au impus cu 68-66 în partida disputată pe propriul teren contra ibericilor de la Unicaja Malaga. Finalul a fost senzaţional. Condusă tot meciul, Khimki a obţinut victoria în ultima secundă. Anthony Gill a fost eroul rușilor, care a împins în coș mingea după aruncarea de trei puncte ratată de Shved. Cameramanii ruşi au avut de suferit în timpul meciului de Euroligă, dintre Khimki şi Unicaja Malaga. Doi dintre ei au fost trântiţi la pământ de baschetbalişti. Cu nouă etape rămase, Khimki se află pe loc de playoff în Euroligă, în timp ce Unicaja se află abia pe poziția a 11-a.

 

Sursa: DigiSport.Ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.