Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ratează Simona Halep prezența la Fed Cup? "Prioritatea mea este să am grijă de sănătate! O să vorbesc cu echipa"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

CMPgVYW.jpg

 

Simona Halep, locul 2 WTA, se recuperează în România după turneul de la Australian Open.


 

Halep încă acuză probleme la gleznă, după accidentarea suferită în turul I la Australian Open și nu știe dacă va putea să joace în Fed Cup,

"M-am relaxat foarte bine. Am avut o săptămână de pauză și nu am făcut mai nimic. Am încercat să dorm cât se poate de mult ca să pot să recuperez tot ceea ce am dat pe teren la Australian Open. Din punct de vedere fizic sunt destul de bine, însă talpa dreaptă este cu probleme. Totuși, s-a dezumflat. Nu mai este aşa de umflată și încerc să fac tratament zilnic. Vreau să ajung pe teren cât mai repede.

Marţi plec la Fed Cup și am program normal. Vom vedea acolo dacă voi fi în stare să joc. Prioritatea mea este să am grijă de sănătate. Până nu o să fiu complet sănătoasă nu o să joc. Miercuri se decide. O să vorbesc cu echipa și vom decide împreună", a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

Echipa de Fed Cup a României va juca împotriva Canadei, în turul I din Grupa Mondială II, la Cluj. Pentru duelul care se va disputa pe 10 și 11 februarie 2018, Florin Segarceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, a decis să mizeze pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Raluca Olaru.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.