Jump to content

România și Luxemburg se află la egalitate după prima zi a duelului din Cupa Davis


South Andreey
 Share

Recommended Posts

hjgzlzq.jpg

 

România și Luxemburg sunt la egalitate după prima zi a duelului din primul tur al Grupei a II-a, Zona Euro-Africană a Cupei Davis. Marius Copil a adus punctul României, trecând de Christophe Toll, 6-3, 6-2. 


 

Ugo Nastasi l-a învins în primul meci pe Nicolae Frunză, scor 7-6, 1-6, 6-3

Principala noastră rachetă, Marius Copil (94 ATP), a trecut fără probleme de Christophe Tholl (23 de ani), scor 6-3, 6-2, în mai puțin de o oră de joc. Copil a servit devastator în primul act, pierzând un singur punct propria servă. 

I-A TREMURAT RACHETA LA DEBUT 

Nicolae Frunză (596 ATP) a pierdut prima partidă în fața Ugo Nastasi, jucător de 24 de ani, aflat în afara primilor 1000 de jucători. Primul set a fost unul echilibrat, în care s-a mers cap la cap până în tie-break, unde luxemburghezul a fost mai sigur. 

Setul secund părea să aducă lucrurile pe făgașul firesc. Frunză a servit impecabil, nu i-a dat nicio șansă de break adversarului și a câștigat 6-1. Nu a putut păstra ritmul și în decisiv. Nastasi s-a impus 6-3 și a adus un punct nesperat echipei din Luxemburg.

Cea mai bună clasare din carieră a fost în 2017, când deși a pierdut toate cele 6 partide disputate în circuit, a ocupat poziția 721 ATP.

România pornește ca favorită certă în duelul de la Piatra Neamț, profitând de absența numărului 28 ATP, Gilles Muller. Perechea de dublu a României va fi formată din Florin Mergea și Horia Tecău.

Confruntarea se va disputa după noile reguli implementate în Cupa Davis pentru confruntările din grupele inferioare ale competiției. Astfel, întâlnirea se va întinde pe două zile, sâmbătă și duminică, iar partidele se vor juca după sistemul cel mai bun din trei seturi, în loc de cinci.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.