Jump to content

Atacul clonelor: „iPhone X” cu Android, începând de la 160 dolari


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Ecran cu margini curbate şi decupat la partea de sus, forme rotunjite şi un design de carcasă copiat aproape integral. Producătorii asiatici par mai hotărâţi decât oricând să profite de succesul celui mai râvnit model iPhone al momentului.

 

oukitel-u18.jpg?width=640&height=279
 

Disponibil la precomandă în oferta magazinelor asiatice cu un preţ de şase ori mai mic decât iPhone X, Oukitel U18 vine echipat cu un acumulator de 4000 mAh şi ecran de 5.8” cu rată de aspect 21:9, decupat la partea de sus. Cei cu spirit de observaţie vor remarca rama inferioară a ecranului modelată după Galaxy S8, sau butonul cu senzor biometric plasat la partea din spate după modelul LG.

 

oukitel-u18-b.jpg?width=640&height=502

 

Un compromis rezonabil, ţinând cont de preţul fixat la numai 160 dolari, curbura ecranului este doar simulată folosind un scut Gorilla Glass cu margini uşor curbate, aplicat prin lipire unui ecran LCD cu rezoluţie 1512x720 pxeli.

La interior găsim un chipset MediaTek de nivel mediu, oferind un CPU octa-core cu frecvenţă de 1.5GHz. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 16MP la partea din spate.

 

noa-n10.png?width=640&height=427
 

Însă lista producătorilor care copiază iPhone X este mult mai lungă. Luăm spre exemplu producătorul cvasi-anonim NOA şi al său N10, un smartphone cu preţ de 300 euro care promite o experienţă de nivel premium.

 

Dispozitivul echipat cu acumulator de 3600 mAh dispune de un ecran de 6.2” cu rezoluţie 2160x1080 pixeli, de asemenea decupat la partea de sus. Configuraţia centrată tot în jurul unui chipset MediaTek (modelul MT6763) dispune de CPU octa-core, 4GB memorie RAM şi un sistem dual camera bazat pe senzori Sony IMX499. Piesa de rezistenţă este versiunea Android 8.0 Oreo, preinstalată din fabrică.

 

Ambele dispozitive urmează să fie prezentate oficial în cadrul expoziţiei MWC 2018, programată pentru a doua jumătate a acestei luni, la Barcelona.

 

 

 

 

Sursa

Edited by DerecK
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.