Jump to content

Simona Halep, mesaj pentru fanii dezamăgiți că nu o vor vedea la Cluj: "Nu faceți asta, și ele sunt în TOP 100"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

mfRZXk0.jpg

 

Simona Halep a ajuns marți seara la Cluj, unde urmează să efectueze un tratament revoluționar pentru a-și rezolva problema de la talpă. În ciuda ultimelor speculații, fostul lider mondial din WTA nu va juca în meciul din Fed Cup cu Canada.


 

Simona Halep a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor care au început să își vândă biletele la auzul veștii că finalista de la Australian Open nu va mai juca la Cluj. 

"Îmi pare rău, nu ar trebui să facă treaba asta pentru că fetele din echipă sunt şi ele în top 100, sunt şi ele jucătoare foarte bune şi sigur vor face tot ce pot ca să câştige meciul", a declarat Simona Halep, la sosirea pe aeroportul din Cluj.

Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Raluca Olaru sunt jucătoarele convocate la lot de căpitanul Florin Segărceanu. Duelul dintre România și Canada va avea loc în perioada 10-11 februarie, la Cluj.

Sursa: GSP.ro

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.