Jump to content

Veste uriașă pentru Simona Halep! A primit wild-card la încă un turneu și are șanse MARI să revină pe primul loc în clasament


South Andreey
 Share

Recommended Posts

S7QvYyg.jpg

 

Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, are o șansă uriașă să revină pe primul loc în clasamentul WTA după ce azi a primit un wild-card la turneul Premier de la Dubai, care se va desfășura în perioada 19-25 februarie. 


 

"Simona a meritat cu prisosinţă titlul de cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie, demonstrând că e capabilă să înfrunte cele mai grele încercări. Va veni la Dubai plină de încredere şi va ataca al doilea titlu aici. Vom vedea dacă va reuşi acest lucru, urmând să se lupte cu un grup puternic de adversare", a declarat Colm McLoughlin, vicepreședintele turneului de la Dubai. 

Astfel, șansele ca Simona Halep să revină pe primul loc în clasamentul WTA sunt foarte mari!

Cum Wozniacki nu s-a înscris la Dubai, aceasta va pierde automat 305 puncte în clasament. În prezent, distanța dintre daneză și Simona Halep este de 349 de puncte, dar Wozniacki are de apărat 585 de puncte în cadrul turneului de la Doha, unde anul trecut a pierdut finala. 

Până la Dubai, Simona Halep și Caroline Wozniacki vor fi pe tabloul principal de la Doha, turneu care începe luni. Simona Halep nu are niciun punct de apărat la Doha și Dubai.

Halep o poate depăși pe daneză chiar la Doha, dacă va obține un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel al danezei.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.