Jump to content

Top 5 cele mai bune hobby-uri pentru barbati


MaryMihai10RPG2
 Share

Recommended Posts

Hobby-urile iti pot aduce bucurie, iti pot lărgi ochii pentru detalii, iti pot ține mintea ascuțită, iti pot extinde creativitatea, te va ajuta să te intalnesti cu prietenii și vei învăța abilități valoroase. Pe scurt, aceste hobby-uri pentru barbati adaugă interes in viața ta și te ajută să devii un om mai bine rotunjit.

Dacă esti ca majoritatea barbatilor stii prea bine ca timpul liber este limitat iar .

După o săptămână lungă de lucru, este greu să folosesti timpul liber pentru un hobby sau  pentru orice altceva decât să te culci pe canapea. Te ințeleg.

Iti propun sa te  gandesti la timpul tau liber astfel:

Când o sa stai intr-un scaun balansoar la vârsta de 80 de ani, ce ai prefera sa iti amintesti:

1. Vii acasă după serviciu și apoi iti folosesti timpul liber pentru a te juca un joc video și pentru a viziona emisiuni TV

2. Folosesti timpul liber pentru a învăța noi abilități, a avea experiențe noi și pentru a te face în mod intenționat un bărbat mai bun?

Banuiesc ca ai prefera să-ți amintești numărul 2, nu? Apoi verifica acest lucru:

Una dintre cele mai bune modalități de a deveni omul # 2 este să ai hobby-uri omenești. Asa vei invata cu siguranță acele noi abilități/experiențe noi și cred cu tărie că unele hobby-uri pentru barbati, clasice, masculine (cum ar fi prelucrarea lemnului, artele marțiale sau muzica) te vor ajuta să devii un om mai bun si mai inteligent.

Pentru a te ajuta să găsesti hobby-uri pentru barbati care te vor face să te simți ca un om puternic si mai bun, ti-am pregatit o lista cu cele mai bune și cele mai interesante hobby-uri pentru barbati pe care le poti încerca.

Mai jos ai lista cu 5 cele mai bune, cele mai interesante, cele mai incredibile hobby-uri pentru barbati pe care acestia trebuie sa le incerce.

 

1.Sculptura

Este un hobby destul de ușor pentru care ai nevoie doar de un bloc de lemn și un cuțit conceput pentru sculptura.

Acesta este un hobby care poate fi foarte greu de stăpânit. Pentru a o sculptură frumoasa trebuie sa ai multe ore de practică și  multă răbdare.

Pe scurt, sculptura este incontestabil provocatoare … dar este, de asemenea, un hobby recompensator pentru barbatii creativi.

Resize-of-RUSIA-PENZA-Simpozionul-International-de-Sculptura-2012-MD022.jpg.59cfe48e4f9df9558e8f4b264509fd1f.jpg

 

2.Biliard

 

Biliardul este unul dintre cele mai bune hobby-uri pentru bărbați, pentru că este atât de simplu. Dacă poți ține un tac in mana și te plimbi în jurul unei mese, poți să  joci biliard.

Când spun că e simplu, nu mă refer la ușurință, poate dura ani de zile pentru a deveni foarte priceput la joc.

Indiferent de nivelul de calificare actual, biliardul este un hobby distractiv, extrem de social de care orice om se poate bucura.

maxresdefault.thumb.jpg.b40e9e9767a34a9ba4f10269587e1495.jpg

 

3.Fierar

 

Fierăria este o arta antică de forjare a metalului într-o formă utilizabilă. În timpul perioadei medievale, fierarul era inima unui sat … făcând săbii, armuri și unelte pentru oameni.

Fierarii contemporani încă mai sunt la cautare, mai ales prin producția de piese de metal personalizate și de artă plastică.

Faptul că fierăria este oarecum o artă pierdută face ca aceasta să fie un hobby și mai bun … pentru că pot garanta că foarte puțini oameni pe care îi cunoașteți pot crea lucruri frumoase din metal cu mâinile goale.

fierar.jpg.4933456a44b8b36f7354db1c01e45f8b.jpg

 

4.Gatitul

 

Gătitul este distractiv, simplu de învățat și recompensat instantaneu.

Gătitul este de asemenea unul din acele hobby-uri pentru barbati incredibil de important, deoarece ne face să ne auto-susținem. Un barbat adevărat nu are nevoie de un restaurant, acesta poate să se hrănească singur. El are nevoie doar de ingrediente proaspete, foc și ustensile pentru gatit.

Când începi pentru prima oară ca sa gatesti ai nevoie de ceva ustensile pentru gatit si trebuie sa respecti anumite rețete . Rețetele te învață cum să faceți un fel de mâncare, precum și abilitățile de bază pentru gătit  și cum se combina anumite arome.

gatit.thumb.jpg.c74d9fe6bab67c72f3c0b1a85447fc69.jpg

 

5.Citit

 

Lectura este un hobby foarte apreciat pentru bărbați. Acesta ii permite corpului să se relaxeze dar iti va exercita si mintea.

Ai nevoie de dovada?

Iată o listă a beneficiilor mintale incredibil de bune pe care ti le ofera cititul:

Îți extinde cunoștințele.
Aceasta poate ajuta la atenuarea sursei de stres.
Aceasta presupune stimularea mentală.
Iti ofera un vocabular mai larg.

Îți îmbunătățește memoria.
Acest hobby este cel mai bun dintre toate. Cititul este un hobby complet gratuit pe care orice om îl poate practica.
carti.thumb.jpg.4e44cd400485e2f111018452532946dc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.