Jump to content

Roger Federer a acceptat un wild-card și poate deveni cel mai în vârstă lider ATP din istorie » Cum îl poate depăși pe Rafael Nadal


South Andreey
 Share

Recommended Posts

F64IHps.jpg

 

Elvețianul Roger Federer (2 ATP) a acceptat wild-card-ul primit la Rotterdam și poate deveni cel mai în vârstă lider mondial din istorie.


 

Turneul ATP de la Rotterdam se desfășoară în perioada 12 - 18 februarie. 

Roger Federer va fi cap de serie numărul 1 la Rotterdam și trebuie să ajungă în cel puțin în semifinalele competiției pentru a-l depăși pe Rafael Nadal, care nu joacă niciun turneu în această perioadă. Ultima dată când elvețianul a deținut fotoliul de lider ATP a fost în noiembrie 2012.

Printre numele importante care vor participa la Rotterdam se numără Grigor Dimitrov, Alexander Zverev, David Goffin, Stan Wawrinka sau Jo-Wilfried Tsonga.

Roger Federer s-a impus de două ori la Rotterdam, în 2005 și 2011: "Îmi amintesc că am jucat aici în 1999. A fost unul dintre primele evenimente importante la care am luat parte", declara Federer pentru site-ul turneului.

Roger Federer, campion în 2011 la Rotterdam

În vârstă de 36 de ani, 6 luni și 8 zile , Federer ar deveni cel mai bătrân număr 1 din istorie și poate să își îmbunătățească palmaresul în această privință. Elvețianul are 302 săptămâni petrecute pe locul 1, record absolut în Era Open. Nadal are 166 săptămâni, iar Novak Djokovici are 223.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.