Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

SIMONA HALEP // A venit și confirmarea! Dialog Halep-Cahill pe Twitter despre noul contract de milioane al Simonei: "Ai ceva să ne spui, Simo?" :)


South Andreey
 Share

Recommended Posts

A2WxRWW.jpg

 

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a postat în această seară un tweet care lasă să se înțeleagă foarte clar că tenismena de 26 de ani va fi reprezentată de-acum de Nike.


 

Gluma lui Cahill e cu trimitere clară la Nike: "Hmmm, văd o «virguliță». Deci, ceva nou în lumea ta despre care vrei să ne spui, Simo?". Australianul a dat și tag profilului de Twitter al companiei.


Simona i-a răspuns printr-o serie de emoticoane:
 

Halep rămăsese fără sponsor tehnic după despărțirea de Adidas și a jucat fără firmă pe echipament la turneele din acest an. Simona a mers la Cluj, unde are loc Fed Cup, și a apărut azi îmbrăcată doar în haine marca gigantului american.

Se pare că Simona va încasa între 1,7 şi 2 milioane de euro pe an!

Sursa: GSP.ro 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.