Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

5 Lucruri mai putin cunoscute despre joburi in strainatate


MaryMihai10RPG2
 Share

Recommended Posts

Crezi ca faci fata?

Te-ai documentat pana acum si crezi ca esti gata sa faci urmatorul si cel mai mare pas, sa pleci in strainatate?

La Passing Through Jobs avem o experienta bogata in procesul de recrutare si ne place sa tinem legatura cu oamenii pe care i-am cunoscut. Iata 5 Lucruri mai putin cunoscute despre joburi in strainatate, pe care le-am aflat de la tinerii ambitiosi care ne-au trecut pragul:

#eotreabaserioasa

Inca din prima zi vei intra intr-un training intensiv, unde va trebui sa dovedesti ca esti muncitor, prietenos si dornic de a invata.

Colegii sunt care mai de care mai diferiti, deci numai bine

Domeniul vanzarilor e unul dinamic, mereu in schimbare, si este plin de tineri ambitiosi, cu spirit antreprenorial, din toate colturile lumii.

Suedeza ar putea turui incontinuu despre strudele cu visine, colega australiana va fi ziua la magazin iar toata noaptea pe ringul de dans, mai e o fata din Polonia care ar sta toata ziua cu pisica in casa… vei cunoaste persoane foarte interesante cu care poti lega prietenii spontane.

O sa te descoperi altfel

O meserie atat de concentrata pe interactiunea umana te va provoca emotional in moduri in care nu te astepti.

Daca credeai ca te descurci si la interactiuni one-on-one si in locuri in care trebuie sa fii fluturas social, tot vei fi surprinsa de un client sau o clienta mai dificila sau, de ce nu, una foarte afectuoasa.

Cum ai reactiona daca, la sfarsitul unei zile lungi de munca, te-ai trezi ca o clienta te ia de-a dreptul in brate si vrea sa-ti ofere o ciocolata?

O sa faci cumparaturi cat pentru 5 oameni

E un job foarte banos si iti va testa la maxim controlul de sine. Cum anume?

Lucrand intr-un mall plin de magazine interesante si legand prietenii cu angajatii de acolo, vei obtine multe discounturi.  Primele doua-trei luni vor fi o zapaceala de shopping in care pantofii si hainele noi ameninta sa te dea afara din casa.

Adrenalina o sa te incante… absolut!

Esti intr-o tara noua, iti faci prieteni in fiecare zi, ai de explorat o multime de locuri, asa ca timpul de dinainte si dupa job va fi mereu intins la limita. Adauga la asta si dorul de a tine legatura cu prietenii de acasa si sa nu te surprinda ca dormi intre 11 si 2 noaptea, te trezesti sa intri pe Skype, mai dormi un pic, iar la 7 dimineata ii suni pe parinti.

Ce altceva am mai aflat de la oamenii pe care i-am recrutat? Ei bine, toti au fost de acord ca, desi dormeau mai putin si ar fi trebuit sa fie obositi constant, s-au surprins pe ei insisi cu nivelul de energie avut si cu limitele personale pe care au reusit sa le depaseasca.

La prima vedere, cum ti se par aceste provocari? De partea cealalta, daca ai trecut prin ele, abia asteptam un comentariu in care ne spui cum le-ai depasit!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.