Jump to content

Lumea văzută prin ochii lui ''BackPackYourLife" aka Cătălin Stănciulescu


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Salut!

 

În următorul topic vreau să discutăm despre ceea ce Cătălin Stănciulescu aka *BackPackYourLife* a reușit să realizeze, oferind o altă modalitate, gratis, ca și alții să vadă mai toate colțurile lumii, gratis, prin intermediul unui canal de Youtube. 

Totul a pornit de la un bilet de avion luat către Peru, iar de acolo Cătălin nici nu știa ce îi rezervă viitorul reușin până în momentul de față să fie primul și totodată cel mai mare și calitativ canal de Youtube bazat pe travelling din România. Cu el, și alții i-au urmat modelul și au început să facă același lucru, dar prezentat prin prisma fiecăruia.

 

O scurtă descriere de-a lui Cătălin despre cum a început totul și ce dorește să facă (*extras de pe canalui lui de Youtube *click*)

 

Quote

Salut. Sunt Catalin Stanciulescu. Am 30 de ani si m-am decis sa-mi iau lumea-n cap, la propriu :))...Dupa o calatorie de 2 luni in Peru, m-am intors in Bucuresti si m-am decis : vreau sa plec cu un rucsac, sa vizitez lumea, pentru cel putin un an de zile. Si asa am facut ! 
Pe 3 Martie am parasit Bucurestiul , singur,  cu o destinatie clara : America de Sud . Aici incepe calatoria mea ! Viziteaza-ma , te rog, pe pagina mea de travelling (BackPackYourLife). Postez video-uri zilnice , scriu articole pentru diverse publicatii si imi astern sentimentele in fata voastra, intr-un mod cat se poate de transparent . Iti multumesc !

 

După modelul următor vreau să știu părerile voastre referitoare la ceea ce a făcut el, dezvoltând o nouă formă de turism.

 

Model de postare:

 

 

Nick:

Părere personală (argumentată):

Alte precizări:

 

 

 

 

*Atenție! Vă rog să tineți cont de regulile standard din cadrul oricărui topic și de cele ale Forumului, altfel vom trece la sancțiuni!

Link to comment
Share on other sites

Nick: woodstar

Părere personală (argumentată): Ii urmaresc fiecare video cam din Aprile anul trecut, la inceput mi s-a parut un concept foarte interesant (acu au aparut mai multi care nu prea aduc acelasi vibe pe care il aduce Catalin) si cu siguranta mi-as dori sa fac si eu asa ceva. 

Alte precizări: -

Link to comment
Share on other sites

Nick: South ALECS

Părere personală (argumentată): Este un om ce face content si calitatea creste din ce in ce mai mult, il apreciez, imi place destul demult ce face si din cand in cand ma mai uit la el. :) 

Alte precizări: Subscribe, merita!

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.