Jump to content

Nokia 7+ apare în prima „imagine spion” reală


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Nu mai există foarte multe dubii despre existenţa lui Nokia 7+  de la HMD Global. După repetate leak-uri care includeau fotografii de presă şi liste de specificaţii hardware, avem acum şi prima imagine reală cu telefonul. Se pare că în 2018, Nokia trece la design-ul modern pe care majoritatea companiilor au început să îl adopte în ultimii doi ani, cu ecran mare şi margini subţiri, modelul Nokia 7+ fiind doar primul dintr-o serie de astfel de dispozitive.

 

Imaginea cu telefonul nu ne oferă foarte multe detalii în plus faţă de ceea ce ştiam deja, însă confirmă faptul că Nokia 7+ într-adevăr există şi că majoritatea informaţiilor pe care le-am primit până în prezent cu referire la design-ul exterior sunt adevărate. Ce putem observa rapid din fotografie este faptul că butoanele power şi volum au fost mutate puţin mai jos faţă de poziţia anterioară pe modelele din 2017, că branding-ul Nokia rămâne pe partea din faţă în colţul din dreapta-sus şi că senzorul de amprentă nu mai este pe partea din spate.

 

nokia-7-plus-hands-on-6640.jpg?width=640
 

Dacă n-am fi văzut imaginile cu Nokia 7+ de până acum, am fi putut presupune că senzorul de amprentă ar putea fi integrat în display, însă nu este cazul. Acesta va fi poziţionat pe partea din spate, sub camera foto, într-o poziţie centrală.

La capitolul hardware, informaţiile disponibile anterior sugerează că vom avea parte de un dispozitiv mid-range premium, cu chipset Snapdragon 660, ecran Full HD+, cameră foto duală cu senzori de 12, respectiv 13 megapixeli şi posibilitatea de a adăuga un card microSD pentru extinderea spaţiului de stocare. De asemenea acesta va fi primul smartphone Nokia care se lansează cu Android Oreo din fabrică, lucru care sugerează că va oferi suport pentru Treble, un program Google care asigură actualizări mai rapide.

 

Informaţiile oficiale despre Nokia 7+ ar putea să apară încă din weekend, multe companii programând evenimente de presă pentru ziua de dinainte de startul oficial al târgului Mobile World Congress.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Touch id ii zice la Apple ( sau ii zicea, daca il elimina complet ). La Android se numeste simplu senzor de amprenta iar aia e doar o iconita care iti zice ca asteapta amprenta pt deblocare. Cel mai probabil are senzorul de amprenta pe spate, senzor in ecran am vazut doar la Vivo si doar sub forma de concept, mi se pare ca n-au lansat inca ceva cu el.

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.