Jump to content

Reacția lui Dică, după ce Becali a anunțat că iese din fotbal: "Cum îl fac să se răzgândească" + Răspuns pentru Enache: "De ce nu mi-ai zis?"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

kXgvbJ7.jpg

 

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida cu Sepsi de duminică, analizând la rece și eșecul usturător cu Lazio de joia trecută, 1-5. 


 

"Cred că s-a văzut unde s-a făcut diferența. N-au mai fost Nani și Caicedo, ci Immobile și Felipe Anderson, doi jucători foarte buni, mult peste cei cere au jucat în tur. Îmi asum rezultatul.

A fost o diferență mare, dar eu visez că la un moment dat voi antrena o formație care va juca de la egal la egal cu o echipă precum Lazio. Voi munci pentru ca acest lucru să se realizeze în viitor. 

Jucătorii trebuie să fie conștienți că am făcut un lucru foarte bun pentru fotbalul românesc. Am trecut de grupe, dar am întâlnit o echipă puternică din Italia. Sunt niște lucruri pozitive pe care le-am făcut pentru fotbalul românesc. Nu știu câte echipe românești vor mai reuși să iasă din grupele Europa League sau Champions League", a declarat Dică, la conferința de azi. 

...despre meciul cu Sepsi și supărarea lui Gigi: "Sepsi e o echipă diferită. Are jucători buni, care pot avea execuții bune. Dacă nu vom fi concentrați, vom avea probleme. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Lazio și să ne amintim că obiectvul principal este să câlștigăm campionatul.

Toată lumea a fost supărată după meciul cu Lazio, dar în fotbal ai șansa să demonstrezi că a fost o greșeală ce s-a întâmplat în meciul trecut. Cu Sepsi putem arăta că a fost un accident la Roma. 

Vom începe play-off-ul cu 14 meciuri mai multe decât CFR, dar suntem o echipă mare și trebuie să ne obișnuim cu acest ritm.

Cu toții trebuie să trecem peste aceste momente grele. Cu siguranță, dacă vom câștiga campionatul, patronul va uita meciul cu Lazio", a spus Dică.

Vezi aici seria de declarații furtunoase ale lui Becali imediat după eșecul cu Lazio

...despre plecarea lui Gabi Enache: "A fost decizia lui Enache. A decis că e mai bine pentru el să plece. A fost un jucător pe care m-am bazat. A avut evoluții bune, dar și-a dorit să plece în altă parte. Îi urez multă baftă. Îl avem pe Benzar, mai e și Bălașa care poate evolua ca fundaș dreapta.

Dacă Enache mi-ar fi spus că vrea să joace mijlocaș dreapta, aș fi luat în considerare asta, dar el nu mi-a spus nimic".

După ce a semnat cu Rubin Kazan, Enache a spus ieri că se aștepta să fie folosit ca mijlocaș la FCSB, nu fundaș dreapta: "Pe acel post dădeam goluri și pase decisive la Astra". 

...despre lupta la play-off: "Important e că Steaua e în play-off. Nu vreau să spun pe cine mi-aș dori și pe cine nu în play-off, s-ar crea polemici. E clar că Dinamo joacă altfel atunci când joacă cu noi. Cred că Dinamo va ajunge în play-off, dar vom vedea diseară. Echipele au o altă atitudine când joacă împotriva noastră"

...Cristi Bălgrădean debutează în Cupă cu Hermannstadt: "Bălgrădean este un jucător cu experiență. A jucat peste tot pe unde a fost. În cel mai scurt timp, îl veți vedea în poartă. Are șanse să debuteze în următoarea săptămână".

"N-a fost debandadă la meciul cu Dinamo. Am avut posesie, am primit două goluri pe contraatac. Cu excepția celor două goluri, Dinamo n-a mai avut alte ocazii. Consider că n-a fost debandadă. Dacă meciul mai dura 7-8 minute, cred că am fi câștigat meciul" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.