Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Roger Federer, retras de la turneul de la Dubai » Motivul din spatele deciziei elveţianului


South Andreey
 Share

Recommended Posts

oBvsEUQ.jpg

 

Roger Federer (36 de ani), proaspăt revenit în postura de lider al circuitului ATP, nu va participa la turneul de la Dubai, care va debuta pe 26 februarie, în ciuda faptului că primisese un wild-card de la organizatorii întrecerii din Emiratele Arabe Unite.


 

Salah Tahlak, directorul Dubai Duty Free Tennis Championships, a anunţat că Federer, care a câştigat de şapte ori acest turneu, preferă să ia o pauză după ce a triumfat la Rotterdam şi să petreacă timp cu familia sa.

"Am fost informat de agentul lui Federer că acesta îşi doreşte să petreacă timp cu cei patru copii şi soţia sa, Mirka. Apoi vrea să plece mai devreme în Statele Unite ale Americii şi să se pregătească pentru apărarea titlurilor de la Indian Wells şi Miami. Îi respectăm în totalitate dorinţele sale, chiar dacă obişnuise ca turneul de la Dubai să fie a doua sa casă, după ce a câştigat de şapte ori aici. Suntem convinşi că se va întoarce în Dubai la anul", a declarat Tahlak, potrivit GulfNews.

Retras de la Dubai, Federer şi-a anunţat prezenţa la gala premiilor Laureus, de marţi, unde se află din nou printre nominalizaţi: "Sunt entuziasmat să merg la Monaco pentru premiile Laureus Sport! Le urez succes tuturor celor nominalizaţi. Ne vedem săptămâna viitoare!", a fost mesajul elveţianului pe Twitter.

Astfel, liderul din clasamentul mondial se va întoarce pe teren în luna martie, pentru turneele americane de la Indian Wells (8-18 martie) şi Miami Open (21 martie - 1 aprilie).

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.