Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

VIDEO Elina Svitolina, campioană la Dubai » A reușit o performanță remarcabilă, premieră în 2018


South Andreey
 Share

Recommended Posts

947ycqA.jpg

 

Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA) a câștigat titlul la Dubai, învingând-o în finală pe Daria Kasatkina (20 de ani, 24 WTA), scor 6-4, 6-0.


 

Svitolina, favorită numărul 1, s-a impus pentru a doua oară consecutiv în Emiratele Arabe Unite, fiind prima jucătoare din 2018 care reușește să își apere titlul un titlu câștigat anul trecut.

Ucraineana a jucat impecabil, având niște procentaje remarcabile. A riscat pe cel de-al doilea serviciu, câștigând nu mai puțin de 67 la sută din punctele jucate cu el. Primul set a fost unul echilibrat, decis de un singur break.

Actul secund a fost însă un adevărat galop de sănătate, Elina câștigând de două ori mai multe puncte, 29, față de Kasatkina, 14. Svitolina nu și-a pierdut niciodată serviciul în finală, închizând-o în doar 72 de minute. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.