Jump to content

Tomac: "Am construit legături puternice cu republicanii lui Trump"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

COMUNICAT DE PRESĂ: Eugen Tomac - Am construit legături puternice cu republicanii lui Trump. Sper ca aceste relaţii să aducă beneficii României.

 

 

 

 

 

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, participă, la Washington, la conferinţa anuală a conservatorilor americani, conferinţă la care preşedintele SUA, Donald Trump, a vorbit despre principalele sale direcţii de acţiune în politica internă, informează un comunicat transmis sâmbătă AGERRES.

 

"Discursul lui Donald Trump a durat mai mult de o oră, iar remarcile acestuia, fie că era vorba de fraze pregătite sau de glume spontane, s-au referit la reduceri de impozite, politica cu privire la imigraţie, asistenţă medicală şi economia SUA. Preşedintele SUA a avut multă trecere în faţa celor prezenţi, lucru extrem de important dacă ne gândim că această conferinţă este locul de naştere al conservatorismului modern, este locul în care activiştii conservatori, care lucrează între oameni, la firul ierbii, se întâlnesc cu elitele de la Washington. Această conferinţă, la care participă cei mai importanţi oameni din administraţia de la Casa Albă, este locul în care ideile se transformă în acţiune în politica americană", afirmă eugen Tomac, citat în comunicat.

 

Liderul deputaţilor PMP participă, în perioada 21-24 februarie, la Washington, la invitaţia lui Matt Schlapp, preşedintele al American Conservative Union, la conferinţa anuală a conservatorilor americani. Din delegaţie mai fac parte senatorul PMP Vasile Cristian Lungu şi Sorin Roiban, coordonator Romanian GOP (Românii Republicani).

 

"Am participat până în prezent la mai multe reuniuni, de toate nivelurile, ale republicanilor americani şi consider că România are nevoie de cât mai mulţi prieteni în Administraţia Trump. Conservatorii americani sunt deschişi, direcţi şi pragmatici în relaţiile lor cu parteneri din diverse colţuri ale lumii. Am construit legături puternice în această comunitate politică şi sper ca eforturile noastre să aducă beneficii acasă", a mai spus Tomac, potrivit comunicatului.

 

 

SURSE: AGERPRESHotNewsstiripesurse.ronews.ro.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.