Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cătălin Rădulescu: "Sper că se va cere şi revocarea procurorului general"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Toader să ceară şi revocarea procurorului general! Sper ca preşedintele, în acest ultim ceas, să accepte revocarea

 

 

 

 

 

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, după cererea de revocare a procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, avansată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că speră ca măsurile să continue şi cu cererea de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr.

 

„S-a cerut revocarea doamnei Kovesi, nu trebuie oprit aici. Eu sper că în continuare se va cere şi revocarea procurorului general care este culpabil ca şi doamna Kovesi pentru că a acoperit-o în permanenţă în aceşti ani, deşi a avut semnale cu tot ce s-a întâmplat în toate parchetele DNA din ţară, cu toate aceste fapte arătate public şi de media şi în general de oameni, dânsul nu a făcut absolut nimic şi a acoperit-o în permanenţă”, a spus Rădulescu la Digi 24.

 

El şi-a manifestat speranţa ca preşedintele Iohannis să dea curs propunerii de revocare.

 

„Mă aştept ca aceste măsuri să nu se oprească numai la revocarea doamnei Kovesi. Sper că preşedintele Romniei în acest ultim ceas să înţeleagă că mai presus decât orice sunt drepturile şi liberătăţile omului şi sper să accepte revocarea dânseia”, a spus Rădulescu.

 

 

SURSE: MediafaxDigi24B1AdevărulEvenimentul Zileistiripesurse.rojurnalistii.roGândulAntena 3OrangeSputnik.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.