Jump to content

Steaua, vis de titlu! Performanță după 26 de ani pentru capitala României în voleiul masculin


South Andreey
 Share

Recommended Posts

GmLGUD3.jpg

 

După 27 de ani, Steaua București ar putea fi din nou campioana României lavolei masculin. ”Militarii” au terminat sezonul regulat pe primul loc și au prima șansă.


 

Voleiul masculin românesc a fost dominat autoritar în ultimii 30 de ani de Provincie. Marile "puteri" de dinainte de Revoluție, Steaua și Dinamo, au dispărut din lupta de la fileu.

Au fost ani în care au retrogradat din prima ligă, zbătându-se în mediocritatea diviziei secunde. E cazul Stelei, care a făcut naveta între primele două ligi.
În ultimele două sezoane însă lucrurile s-au schimbat, Steaua a făcut transferuri și acum visează din nou la titlu.

Antrenată de cuplul Bogdan Tănase și Răzvan Roșu, Steaua a terminat sezonul regulat pe primul loc. 22 de etape și doar 2 înfrângeri, înaintea favoriților de la Arcada Galați și Tricolorul Ploiești.

"Militarii" au patru puncte avans față de Tricolorul și 7 față de gălățeni. Totul se va decide însă în play-off, acolo unde se vor înfrunta primele 6 echipe. Vor intra în luptă și ACS Municipal Zalău sau SCMU Craiova, ultimele două campioane, dar și CSM București. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.