Jump to content

Pițurcă, încă un elogiu la adresa lui Dinamo! Cum l-a enervat pe Gigi Becali și ce spune despre Lupescu


South Andreey
 Share

Recommended Posts

nbN8954.jpg

 

Victor Pițurcă a transmis un nou mesaj de susținere pentru Dinamo, formație care a ratat play-off-ul Ligii 1 după ce a pierdut lamentabil partida de la Giurgiu, 0-2. A discutat și despre duelul pentru șefia FRF dintre Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu. 


 

"Surprind pe toată lumea, dar Dinamo, aşa cum am mai declarat, în momentul ăsta e cel mai mare club din România, cum Steaua nu mai este în prima ligă. Deci, automat fotbalul este mai sărac dacă Dinamo nu este în play-off!", a spus Piţurcă pentru ProSport.

...despre alegerile de la FRF: "E diferenţă foarte mare! Imaginaţi-vă că la noi vin jucători străini din liga a cincea, a patra şi vedeţi ce înseamnă fotbalul românesc în comparaţie cu cel din Italia, Franţa sau Anglia. Am ajuns rău de tot.

Nici nu ştiu dacă poţi să ajungi mai rău de atât, însă asta este situaţia. În viaţa oricărei Federaţii, în viaţa oricărei ţări, sunt momente grele, însă depinde cum treci peste aceste momente. Avem o şansă prin venirea lui Ionuţ Lupescu şi sper să reuşească, să fie el cel care va conduce fotbalul românesc".

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.