Jump to content

Favorita arbitrilor nu vrea "cavaleri" străini! Propunerea FCSB a căzut la vot


South Andreey
 Share

Recommended Posts

kFwgCjF.jpg

 

Cinci cluburi au votat împotriva propunerii de a importa brigăzi în etapele decisive din ultima parte a sezonului. Din play-off sunt contra Astra și CFR, formațiile care au beneficiat de cele mai multe erori, plus Viitorul.


 

Cine o duce bine cu arbitrii români nu vrea să-i schimbe cu brigăzi din străinătate. CFR e lider și în clasamentul la zi din Liga 1, și în topul erorilor importante comise în favoarea unei echipe. În asemenea condiții, ardelenii au votat ieri împotriva propunerii de a angaja arbitri străini pentru ultima parte a stagiunii.

GIGI A CERUT

Ideea i-a aparținut FCSB. Becali a insistat că doar brigăzi din afară pot să garanteze desfășurarea corectă a etapelor din play-off. "CFR are deja 8 puncte în plus din cauza greșelilor de arbitraj", a calculat Gigi ca să pledeze în favoarea importului.

Propunerea lui nu mai are viitor, pentru că nu numai Clujul s-a opus. Și Astra, și Viitorul s-au pronunțat contra. Trupa din Giurgiu e a doua cea mai favorizată din campionat, cu 7 erori pro și una singură împotrivă. Oamenii lui Hagi au suferit de pe urma arbitrajelor, diferența din cazul lor e de 6 greșeli contra!

NU MAI E POSIBIL

Gică nu mai e printre favoriții la câștigarea campionatului și el a insistat permanent că românii trebuie promovați mai mult. S-a referit în general la fotbaliști, dar acum a rămas consecvent, a votat și pentru arbitri autohtoni. Opiniile exprimate în Adunarea Generală a LPF anulează planul lui Becali, pentru că ar fi nevoie ca ambele cluburi implicate într-un meci să agreeze importul de arbitri.

Steaua-CFR și returul nu pot fi conduse de străini întrucât nu vor ardelenii. Nici Știința - CFR, din același motiv. Și nici jocurile care o implică pe Viitorul. Dintre meciurile cele mai interesante din play-off, doar FCSB-U Craiova ar putea, teoretic, să fie condus de brigadă de afară. 

Sursa: GSP.ro 

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.