Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Florin Bratu a povestit ce s-a întâmplat în prima sa zi ca antrenor la Dinamo: "Asta au făcut jucătorii"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

LnQRgJI.jpg

 

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit despre prima impresie pe care și-a făcut în prima sa zi ca antrenor al formației din "Ștefan cel Mare". Tehnicianul i-a anunțat pe jucători ce planuri are. 


 

"Jucătorii s-au spovedit, ca să spun așa, mi-au spus tot ce s-a întâmplat. Sunt un antrenor deschis, îmi place transparența și comunicarea. În fotbalul românesc funcționează foarte bine acest lucru. Trebuie să știu ce vrea fiecare jucător. 

Le-am spus și eu anumite lucruri jucătorilor. Vreau disciplină, respect și atitudine. Vreau să discut mult cu jucătorii, trebuie să treacă la muncă, altfel nu merge. Concurență pe posturi există.

Obiectivul meu este să împrospătez această echipă și să dau un spirit, să întineresc echipa când este cazul. Pe lângă jucătorii cu experiență să apară și alte nume, jucători mai tineri", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport.

...despre jucători: "Voi da șanse tuturor. Palici a demonstrat multe în sezonul trecut. Am discutat cu el, fizic nu e la un nivel ridicat. De ce a venit la Dinamo? Nu e problema mea, eu am încredere că îl pot salva, el nu a jucat deloc în Belgia. Îl voi pune pe picioare".

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.