Jump to content

A bătut-o pe Simona Halep, iar sponsorii au răsplătit-o cu o sumă uriașă


South Andreey
 Share

Recommended Posts

tpNNVep.jpg

 

Caroline Wozniacki (2 WTA) a învins-o pe Simona Halep (1 WTA) în finala Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4, și a primit un bonus de 1,25 de milioane de dolari din partea sponsorilor.


 

Caroline Wozniacki este cea mai în vogă jucătoare din circuitul feminin. Pe lângă rezultatele excelente de pe teren, daneza a ajuns la un număr record de contracte de sponsorizare. Site-ul bt.dk a făcut o analiză a milioanelor care se învârt în jurul numărului 2 WTA. 

Wozniacki este imaginea unor firme de prestigiu, printre care Adidas, Babolat, Rolex, USANA Health Sciences, The Players Tribune, IQIYI, Seafire Cayman Islands, eBox, Panzer Glass sau STATE. Suma totală pe care urmează să o încaseze în 2018 este de 5 milioane de dolari. În plus, clauzele contractuale i-au adus un bonus de 1,25 milioane de dolari pentru adjudecarea primului titlul de Mare Șlem din carieră. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.