Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A deschis Photoshop-ul si l-a transformat in COUPE. Noul Peugeot 508 arata si mai bine in doar doua usi


Maschinengewehr42
 Share

Recommended Posts

A deschis Photoshop-ul si l-a transformat in COUPE. Noul Peugeot 508 arata si mai bine in doar doua usi

 

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul saptamanii trecute, noul Peugeot 508 a reusit sa uimeasca o lume intreaga cu design-ul sau spectaculos.

Inainte ca primele exemplare sa ajunga pe strazi, un tanar artist si-a imaginat modelul francez de clasa medie cu numai doua portiere. Cum ar arata o versiune Coupe a automobilului care concureaza cu Volkswagen Passat, ei bine... vedem chiar in urmatoarele imagini.

 

Peugeot 508 Coupe - Ipoteza de design

 

Intre timp, Peugeot pune la punct ultimele detalii legate de prima aparitie in public a noului 508. Aceasta se va derula cu ocazia editiei cu numarul 88 a evenimentului Geneva International Motor Show, programata sa se desfasoare in perioada 8 - 18 martie 2018.

Vanzarile vor lua startul in luna septembrie, insa preturile modelului francez de clasa medie raman pentru moment un mister. Cert este ca automobilul care concureaza cu Volkswagen Passat va fi comercializat alaturi de trei propulsoare mari si late.

Mai precis, clientii noului Peugeot 508 vor avea de ales intre doua unitati diesel si numai una singura pe benzina. Cu capacitati cilindrice de 1.5, 1.6 si 2.0 litri, motorizarile respective vor dezvolta puteri maxime de pana la 225 CP, dupa cum anuntam si saptamana trecuta.

In absolut toate cazurile, fisa tehnica a modelului francez de clasa medie va cuprinde si un sistem de tractiune fata. O singura varianta va putea fi comandata alaturi de o cutie manuala, automobilul care concureaza cu Volkswagen Passat mizand in rest pe o automata cu opt rapoarte.

 

Peugeot 508

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.