Jump to content

Au promis si au livrat. Mercedes lanseaza o versiune V6 a noului X-Class


Maschinengewehr42
 Share

Recommended Posts

Au promis si au livrat. Mercedes lanseaza o versiune V6 a noului X-Class

 

Oferita alaturi de cutia automata 7G-TRONIC Plus si sistemul de tractiune integrala 4MATIC, unitatea turbodiesel de trei litri produce o putere maxima de 258 CP.

Generatia cu numarul patru a modelului A-Class nu este singura surpriza pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva. Tot cu ocazia evenimentului programat sa se desfasoare in perioada 8 - 18 martie, compania germana va mai prezenta in fata publicului larg si un nou G-Class.

Chiar daca ar putea parea greu de crezut, acestea nu sunt nici pe departe singurele premiere mondiale pregatite de oficialii producatorului din Stuttgart pentru vizitatorii Geneva International Motor Show 2018. Lista surprizelor de proportii mai cuprinde si o versiune V6 a camionetei X-Class, lansata in 2017.

Disponibila la vanzare incepand cu cea de-a doua jumatate a anului in curs, noua varianta Mercedes X 350d 4MATIC gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel de trei litri si 258 CP. O cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic oferit in standard.

In aceasta configuratie, prima camioneta din istoria companiei germane are nevoie de numai 7.9 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h. Oficialii producatorului de automobile din Stuttgart nu s-au oprit aici cu performantele, ci au publicat inclusiv viteza maxima a modelului in sase cilindri: 205 km/h.

La final, Mercedes a mai tinut sa anunte si ca va comercializa noul X 350d 4MATIC in doua echipari diferite - PROGRESSIVE si POWER. Preturile pornesc de la 53.360 de euro, iar modelul de baza se lauda cu instalatia de aer conditionat THERMOTRONIC, Keyless-Go, jante pe 17 inch si sistem audio in opt difuzoare.

 

Mercedes X 350d 4MATIC

 

Mercedes X 350d 4MATIC

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.