Jump to content

ACESTA ESTE NOUL A6! Audi a publicat acum toate fotografiile si informatiile oficiale


Maschinengewehr42
 Share

Recommended Posts

ACESTA ESTE NOUL A6! Audi a publicat acum toate fotografiile si informatiile oficiale

 

Primele exemplare ale automobilului german vor ajunge in showroom-uri incepand cu luna iunie a acestui ani, la preturi de vanzare care pornesc de la 58.050 de euro.

La doar o singura zi distanta de la aparitia primelor fotografii oficiale pe internet, Audi a luat decizia de a pune capat asteptarii si a publicat toate materialele referitoare la urmatoarea generatie a modelului A6.

Programata sa debuteze in mod public cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare, noua masina a companiei germane iese in evidenta printr-un exterior familiar, inspirat de proaspat (re)lansatul A7 Sportback.

 

Audi A6

 

Situatia este si mai clara la nivel de interior, acolo unde concurentul producatorului din Ingolstadt pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class ofera exact aceeasi plansa de bord cu trei display-uri color de dimensiuni generoase.

Totodata, similar noului Audi A7 Sportback, urmatoarea generatie a modelului A6 va fi disponibila initial la vanzare in doar doua versiuni de motorizare: un 55 TFSI de 340 CP si un 50 TDI cu 286 CP sub capota.

Dupa cum precizam si anterior, ambele unitati prezinta o configuratie cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, iar livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti - prin intermediul sistemului quattro, evident.

 

Audi A6

 

Exista insa si o diferenta majora intre propulsoarele pe care clientii le au la dispozitie: motorul pe benzina lucreaza alaturi de o cutie DCT in sapte rapoarte, pe cand motorizarea diesel a primit o automata traditionala, in opt trepte.

Acum, daca vine vorba despre dimensiuni, trebuie mentionat inca de la bun inceput ca rivalul companiei germane pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class a castigat sapte milimetri in lungime si se apropie puternic de cinci metri.

In acelasi timp, inaltimea si latimea au crescut cu doi, respectiv 12 milimetri, in timp ce ampatamentul masoara, mai nou, 2.924 de milimetri (+12 mm); de cealalta parte, capacitatea de incarcare a portbagajului este tot de 530 de litri.

 

Cum despre modul in care a evoluat greutatea in cazul generatiei cu numarul cinci a modelului A6 nu exista pentru moment niciun fel de informatie, trecem mai departe si ne indreptam atentia catre tehnologiile oferite.

Tehnologii printre care se numara si deja celebrele instrumente de bord digitale cunoscute sub denumirea Audi virtual cockpit, farurile HD Matrix LED ori sistemele de siguranta activa sinonime cu un condus semi-autonom.

La final, despre rivalul companiei germane pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class mai tinem sa spunem si ca va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi care pornesc de la 58.050 de euro.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.