eB pixeldix Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Salutare, am si eu o nelamurire. Pe numerele ZOLL din Germania. cele rosii, ce reprezinta numerele care sunt scrie pe banda rosie ? Gandul meu e ca semnifica daca expirarii numerelor, dar nu gasesc nicaieri pe internet o afirmatie legata de asta. E vorba de numerele 09 09 05. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caius Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Poate fi codul postal al acelui oras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Nu, din câte stiu eu e data expirării numerelor zoll, 09 Septembrie 2005! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapitanFROG Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 Nu ma pricep la asa ceva...dar si eu mentin ca este data expirării numerelor zoll, 09 Septembrie 2005! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zewaa Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 9 Septembrie 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 On 3/5/2018 at 7:33 PM, eB pixeldix said: Salutare, am si eu o nelamurire. Pe numerele ZOLL din Germania. cele rosii, ce reprezinta numerele care sunt scrie pe banda rosie ? Gandul meu e ca semnifica daca expirarii numerelor, dar nu gasesc nicaieri pe internet o afirmatie legata de asta. E vorba de numerele 09 09 05. Multumesc anticipat. In cazul in care inca cauti un raspuns, iti las mai jos. Numarul respectiv este unul provizoriu, proprietarii de autoturisme cu cetatenie germana nu detin astfel de numere de imatriculare, si cifrele respective indica ziua, luna si anul in care expira numerele provizorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBean1 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Este data cand expira numerele Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Cristian Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts