Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aplicaţia Skype va avea şi o versiune de Android optimizată pentru telefoane low-end


 Share

Recommended Posts

skype-android-update-1-768x488.png?heigh

 

Microsoft va urma exemplu dat deja de Google şi Facebook, lansând o versiune alternativă a clientului Skpe, optimizat pentru a reduce cerinţele de memorie pe dispozitivele cu sistem Android 4.0.3 şi 5.1.

 

Departe de a fi o soluţie de compromis, versiunea alternativă a clientului Skype promite să îmbunătăţească stabilitatea conexiunii şi calitatea imaginii.

 

În timp ce Google ia în vizor în special platforma Android Go, Microsoft merge un pas mai departe ajutând şi dispozitivele de generaţie mai veche, care au încetat de ani buni să mai primească suport din partea dezvoltatorilor de aplicaţii Android. Microsoft pune schimbarea de atitudine în seama realităţii de pe teren, mulţi dintre utilizatorii de Android aflaţi în ţări cu economii în curs de dezvoltare neavând resursele financiare necesare pentru a-şi înlocui dispozitivele decât o dată la câţiva ani. De altfel, potrivit statisticilor furnizate de Google în luna februarie 2018, 42% dintre dispozitivele care accesează magazinul Google Play rulează versiuni de Android 4 şi Android 5.

 

Actualizarea va fi disponibilă la nivel global în cursul „săptămânilor” următoare.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.