Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BUG: Ore jucate Februarie / Hours played on February


Kelton
 Share

Recommended Posts

Am rezolvat cu orele acolo unde era ceva de rezolvat. Nu uitați să menționați nicknameul contului și serverul pe care jucați, altfel nu am cum ghici despre ce cont vorbiți.

Link to comment
Share on other sites

Nick: ChampyxD

Server: RPG2

Informatii: Stiu ca aveam undeva la 54 de ore jucate, imi apar doar 49. Nu este o diferenta extrem de mare, dar sper sa se poata rezolva. Multumesc de intelegere! O zi buna incontinuare.

Edited by CBN ChampyxD
Link to comment
Share on other sites

Vă rog să nu mai postați dacă vă lipsesc câteva ore. Orele acelea lipsă reprezintă diferența dintre ce ați avut la backupul de pe 28.02.2018 la ora 5:00 și ce ați reușit să jucați în respectiva zi. N-o să pot sta să acord tuturor jucătorilor care au jucat în acea zi diferența respectivă de câteva ore.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Dan.eXe

Server: RPG4

Informatii: Stiu ca aveam undeva la.peste 120 ore jucate si cand dau la mine la ore imi apare alt jucator

Edited by Dan eXe
Link to comment
Share on other sites

Informatii: Aveam 134 de ore fix. Stiu sigur. Acuma pe luna Februarie 2018, am 105 ore.....

Nick: qAlexandru_

Server: RPG1 

Link to comment
Share on other sites

Informatii: Din 73 ore pe luna Februarie mi-au fost băgate 53. Și încă ceva , știu ca a fost dat un Bonus de 10 ore la începutul lunii iar eu nu îl am primit , totuși jucatori inactivi de câteva săptămâni bune îl au . Este deschis și un ticket pe aceasta problema .

Nick: Emerad

Server: RPG1

Link to comment
Share on other sites

Am anunțat mai sus în multiple rânduri că mai mulți jucători și-au primit orele pe care le aveau în data de 28.02.2018 la ora 05:00. Deci restul orelor pe care le-ați făcut în acea zi nu au fost contorizate din păcate și nu avem cum să vi le returnăm, de aici unora vă lipsesc câteva ore.

10 ore pe luna Martie au primit doar un grup restrâns de jucători cărora a trebuit să le oferim acele ore deoarece nu li se resetaseră orele pe luna Martie și le-au rămas orele de pe Februarie, astfel că nu am avut cum să știm exact câte ore au jucat în această lună. Cei cărora li s-au resetat orele în mod normal nu au primit și nu au cum să primească acele 10 ore.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.