Jump to content

BUG - Website Drugs


South StrikeWolf

Recommended Posts

Nick-ul tau:StrikeWolf
Server: rpg1.b-zone.ro
Descrierea bugului:Salut, dupa cum stiti, fiecare membru F.B.I are de facut un raport namecover de la rank 2/4. Puteti observa ca in income log-ul acelui player pe nume Emilio12 , apare numele agentului care era undercover on in acel moment.

Circumstantele in care s-a produs bugul:Playerul DL.Sten era namecover ON si a decis sa cumpere de la Emilio12 niste drugs, ulterior Emilio uitandu-se in income log a observat acest lucru si a decis sa ii fac reclamatie lui Sten, dar nu a primit nimic deoarece avem o regula: 

->Aveti voie sa detineti maxim 50 grame de droguri la voi, care se vor folosi doar ca civil, intr-o misiune namecover. Cine nu respecta regula este sanctionat cu Faction Warn. ~Aceasta modificare se va aplica din data de 18.02.2018~

Va rog sa incercati sa remediati cat mai repede problema, astfel incat sa nu mai apara in income log-ul celui ce vinde droguri numele politistului care era undercover, ci sa apara numelui ce il avea in acel moment, fiind Undercover

Aceasta este reclamatia respectiva --> https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/43306

Screenshot(s):

 

Link to comment
Share on other sites

Ceea ce ai raportat nu e tocmai un bug. Serverul nu are cum să insereze pe income log numele de pe namecover. Dacă ar face asta s-ar putea face niște abuzuri foarte mari.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.