Jump to content

Iată videoclipul urmărit de Donald Trump la întâlnirea pe tema violenței din jocurile video


 Share

Recommended Posts

Iată videoclipul urmărit de Donald Trump la întâlnirea pe tema violenței din jocurile video

 

Sniper-Elite-Headshot-e1427717417872-630x311.jpg.939e38739aa6eb7811d0e63b39452bb0.jpg

 

Dat fiind Hollywood este mult prea mare pentru a fi atins, iar NRA (asociația deținătorilor de arme) este hilar de influentă, de fiecare dată când are loc un atac armat în SUA, jocurile video sunt cele învinovățite.

Ca urmare a masacrului din Parkland, Florida, din ianuarie, președintele Donald Trump s-a întâlnit săptămâna trecută cu reprezentanți ai ESA, asociația producătorilor de jocuri video, pentru a vedea cum violența din mediul virtual influențează mințile tinerilor, care în SUA au și acces la arme automate, dar asta nu contează.

Astăzi vedem videoclipul pe care Trump l-a privit la întâlnire, cu reprezentanți ai Take-Two, Bethesda, ESA și ESRB încercând să dispute validitatea violenței din jocuri. ESA și ESRB i-au spus lui Trump că toate studiile care caută legături între violență și jocuri video violente nu au reușit să găsească nimic, iar clasificare pe vârstă a titlurilor ajută părinții să își protejeze copiii de anumite scene puternice. Mai mult, Primul Amendament al Constituției garantează dreptul la liberă exprimare al tuturor, inclusiv jocurilor video.

Toți participanții au apreciat că Trump a ascultat cu interes toate punctele de vedere și nu a părut să intre în conferință cu idei predefinite. Așteptăm comunicatul Casei Albe pentru a vedea finalitatea discuțiilor.


 

computergames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.