Jump to content

MINUNE: O tumorea de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă


TLF  Jastosky
 Share

Recommended Posts

art2.jpeg.be50cd4d206df30393b729691244981c.jpeg

SUA – Un cuplu a mulțumit lui Dumnezeu pentru dispariția a unui maligne, după ce s-au rugat pentru vindecarea fiicei lor. Carissa și Mateo Hatfield au spus că au observat că unul dintre ochii fetitei, Paisley, nu se închide atunci când ea vorbeste sau când rade.

Ea a fost dusa la Spitalul de Copii din Cincinnati din Liberty Township, unde a fost supusa examenelor medicale de RMN si a scanarii CT. Doctorii au diagnosticat-o cu o tumoare malignă pe creier. „Am fost atât de devastată să aflu că ingerasul meu în vârstă de trei luni a primit sentința la moarte”, a declarat Carissa pentru WKRC via AcontecerCristiano.

„Am fost îngrozit si șocat sa aflu că imi pierd copilul, am decis să mă rog și iar să mă rog la nesfarsit”, a spus Matthew Hatfield, tatăl lui Paisley.  Hatfield a petrecut tot weekend-ul rugându-se.

Luni, s-au întors la rezultatele unei biopsii efectuate pe micuța Paisley. „Imediat ce am intrat, doctorul a avut o privire confuză si mirata pe față”, povesteste mama. Dintr-o dată, chirurgul a spus: „Rugăciunile tale au funcționat, pentru că rezultatul biopsiei a ieșit negativ, nu mai era nimic acolo”, a adăugat doctorul: „Nu am nici o explicație, nu am mai văzut asa ceva in toata viata mea“.

Imediat spitalul a emis o declarație: „Doctorii fetei au așteptat cel mai rău, din cauza unei tumori maligne, dar când chirurgii au examinat locul unde tumoarea crescuse si era vizibilă, nu a mai fost găsit nimic, ei au fost foarte fericiți pentru aceasta veste buna și au anuntat familia.”

 

682E43AF-B5BA-40AE-AF55-A2C8FEFC4285.png.daba72605e2c1203c12d456a1cdc6178.png

 

„Este un adevărat miracol și o adevărată vindecare”, a spus Mateo, tatăl fetei. „Mulțumim lui Dumnezeu că a ascultat rugăciunile noastre și ne-a vindecat miraculoas fetita”, a spus el.

 

Vezi Video

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.