Jump to content

UpHash Advanced Mining Platform


Recommended Posts

Salutare tuturor. 

UpHash. O platforma de mining noobfriendly, care vine la pachet doar cu avantaje pentru cei care o folosesc. Pe intelesul tuturor, platforma asta foloseste puterea de calcul a PC-ului tau pentru a mina, iar voi primiti in schimb bani pentru acea putere de calcul oferita. Easy pizi. Daca aveti un PC destul de performant si posibilitatea de al tine pornit mult timp, UpHash e o oportunitate. De exemplu, PC-ul meu are un hashpower de 280h/s, scoate in jur de 1.23$ pe zi si 38-40$ pe luna. O mini afacere destul de profitabila pentru toata lumea, mai ales ca energia nu e asa scumpa...inca.

Link de download.

 

Link to comment
Share on other sites

@proofuckedyabitchnah, iti zic eu, e 100 scam programul, tu daca-l inchizi acesta tot mineaza, si nu cred ca mineaza pentru tine, poti verifica in task manager la cpu dupa ce inchizi programul, si plus de asta nu poti dezinstala aplicatia, trebuie sa o stergi intr-un fel de tot. Mai bine stergi asta sau sau un mod sa o faca pana nu-l descarca si altcineva care nu are un antivirul ca lumea si care o sa creada ca e legit.

Edited by Hawx
Link to comment
Share on other sites

  • Ocaust locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.