Jump to content

Greșeală de arbitraj în CFR Cluj - FCSB?! Doi experți n-ar fi dat penalty la faza din care s-a deschis scorul


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

ifJKbwv.png

Culio a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă în meciul dintre CFR Clujși FCSB, din etapa a doua a play-off-ului. 

 

Penalty-ul a fost făcut de Romario Benzar, după ce stelistul a atins mingea cu mâna, însă doi foști mari arbitri români spun că dacă erau în locul centralului Ovidiu Hațegan n-ar fi dat henț.

Ion Crăciunescu spune că Benzar a fost păcălit în momentul în care Culio a sărit pe sub minge cu mâna ridicată și consideră acest gest "comportare nesportivă".

"Culio îl păcălește pe Benzar, stelistul încearcă să tragă mâna. Eu nu dădeam penalty. Nu pot să dau penalty pentru un jucător care încearcă să mă păcălească. Ce am văzut eu acolo a fost comportare nesportivă. Nu e niciun element care să arate că Benzar vrea să atingă mingea cu mâna. Ce să facă Benzar, să stea ca soldații cu mâinile pe lângă corp? Trebuia indirectă pentru oaspeți", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport.

Cristi Balaj l-a completat la TV Telekom Sport: "N-aș fi dat penalty pentru că mingea e deviată de Găman cu capul din apropiere. Benzar e păcălit și de gestul lui Culio. Stelistul face mișcarea să se ferească, el încearcă să evite să atingă mingea cu mâna, dar distanța e foarte mică".

 

Sursa: gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.