Jump to content

[Portofoliu] SPiNU_EDAURD


SPiNU EDUARD
 Share

Recommended Posts

Se vede că eşti la început, mai ai de lucrat, la efecte, blur, dimensionare, text şi multe altele, astea au fost cateva exemple.

Tot ce faci tu acum este să adaugi un text pe o imagine şi un efect, atat.

Ia-o ca pe o critică constructivă.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, DonStyle said:

Mai ai de lucrat la blur si text, dar de inceput este ok

cu cat curaj ai venit aici sa spui ca pentru inceput e ok cand el nici macar nu redimensioneaza imaginile?


am discutat si in pm despre ce anume ar trebui sa faci tu la inceput, cu toate astea iti las mai jos un quote de la regulamentul cererilor in care ai niste dimensiuni si niste exemple de avatare, logo-uri, semnaturi si userbaruri

On 26.08.2012 at 7:39 PM, FreeedoM said:

Definirea termenilor: Logo, Semnatura, Avatar, Userbar

  • Logo - imagine de diferite dimnesiuni, format .png cu fundal transparent sau .gif cu fundal forumului in cazul animatiilor complexe sau transparent, care contine un text sau/si un model/iconic/personaj.

Exemplu Logo
Ic68Mdq.png

  • Semnatura - Imagine de diferite dimensiuni, format .jpg, .png (cu fundal), .gif (cu fundal), etc. Semnatura are la baza o imagine pe care voi sunteti obligati sa o postati in urma completarii modelului de cerere si in cazuri optionale un text.

Exemplu Semnatura

jqbX2rK.jpg

  • Avatar - Imagine cu dimensiunile maxime cuprinse intre 150x300px (dimensiuni maxime - dimensiunile nu trebuie sa depaseasca aceste dimensiuni, dar pot fi mai mici decat dimensiunile mentionate). Formatul imaginii poate sa fie .jpg, .gif (animatie), .png (fundal transparent), etc. Avatarul poate avea la baza in cazuri optionale o imagine postata de voi sau o imagine preluata de pe internet in urma temei mentionate de voi. De asemenea mai poate contine si un text (in cazuti optionale).

Exemplu Avatar
eW5f7d2.jpgOr5mnjE.jpg

  • Userbar - Imagine cu dimensiuni in general cuprinse intre 400x19px (aceste dimensiuni pot fi depasite dar nu cu mult, a se pastra forma dreptunghiulara-ingusta), formatul imaginii poate fi .png (cu fundal transparent in cazul in care aveti un text care depaseste limitele fundalului - la fel ca in exemplu de mai jos), .gif (in cazul in care aveti un userbar animat) sau .jpg. Aceste userbars poat contine o imagine la baza, in cazuri optionale (cand postati un link) sau o imagine preluata de pe internat in urma temei alese si text.

Exemplu Userbar

BraakgL.png

 

Link to comment
Share on other sites

                                                                                     K8Sb2OG.png

Edited by SPiNU EDUARD
Link to comment
Share on other sites

Mai ai de lucrat, încearcă să pui şi sharpen pentru a le face mult mai clare, nu neapărat la mixim, cum crezi tu că arată mai bine.

Mai ai mult de lucrat la text, dacă vrei să faci lucrări frumoase şi să arate bine ochiului bagă tutoriale.

Când vrei să postezi doar o singură lucrare foloseşte butonul de EDIT şi nu le mai posta aiurea pentru a face posturi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.