Jump to content
Sign in to follow this  
TLG Batman

Problema intrare SAMP

Recommended Posts

Salut! Am o problema cu samp-ul mai precis cleo. Cand selectez modpack-ul propriu-zis si ii dau sa intre pe un server imi da o eroare de la cleo. Eroare se vede in screenshot.

SS:  gtTcUYK.png

 

Modpack-ul este V5 facut de catre Tibisor  l  Link: http://moduri.ro/v5/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca sa schimbi verisunea cleo,daca nu merge probabil e un fisier in cleo care nu e compatibil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, încearcă să schimbi directx și sampfuncs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Instaleaza cleo in respectivul modpack, nu doar copy-paste.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Olafoftww ZEU said:

Salut, încearcă să schimbi directx și sampfuncs.

A mers oarecum, acum intră in el dar imi da crash error, mai precis 3.

L1608dF.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TLG Batman, ia un anticrasher, dar tot pentru aceeași versiune de samp, in caz ca ai moduri care rulează pe R2, scoatele.

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Olafoftww ZEU said:

@TLG Batman, ia un anticrasher, dar tot pentru aceeași versiune de samp, in caz ca ai moduri care rulează pe R2, scoatele.

Am luat anticrasher si se intampla asta, cum adica care ruleaza pe R2, mi le poti preciza pe care sa le scot, ai modpack-ul mai sus.

0ZbAnIq.png

Sau asta.

tMCXQ6k.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Din câte văd eu, deja ai cam rezolvat problema, din modpack lipsesc fisiere.

Inlocuieste gta_sa.exe, și fișierul care îți apare in a doua poza”samp/samp.ide” in caz ca îți mai apare eroare de genul caută pe google fișierele care îți arată in erorile de la samp. 

@TLG Batman

Edited by Olafoftww ZEU

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@TLG Batman, acum am înțeles care e problema, e din samp addon, șterge fișierele ce țin de el și pune altu, sau înlocuiește-l pur și simplu, și urmărește pașii de mai sus. Dacă nu îți merge nici așa voi Descarcă eu modpack-ul tău și o sa-ți modific eu de ce ai nevoie.

 

Trebuie sa ai GTA San Andreas default, și sa-mp 0.3.7.

Edited by Olafoftww ZEU

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TLG Batman Ba, daca ti-ai bagat samp addon cu copy replace atunci asta e problema. Am patit la fel, reinstaleaza gta si baga samp addon cu auto install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Olafoftww ZEU said:

@TLG Batman, acum am înțeles care e problema, e din samp addon, șterge fișierele ce țin de el și pune altu, sau înlocuiește-l pur și simplu, și urmărește pașii de mai sus. Dacă nu îți merge nici așa voi Descarcă eu modpack-ul tău și o sa-ți modific eu de ce ai nevoie.

 

Trebuie sa ai GTA San Andreas default, și sa-mp 0.3.7.

Astept sa rezolvi tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, TLG Batman said:

@TLG Coolback Nu stiu cum reusesti, esti un zeu. Poti T/C

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×