Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cornel Dinu e decis să ia Dinamo: "Când pui pe tarabă brandurile țării vin toate năpârcile și păsările prădătoare! Sunt niște aventurieri și venetici"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

wZhMW8I.jpg

 

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță.


 

"Nu știu dacă cei care sunt la Dinamo și care au fost în ultimii ani cunosc istoria clubului. Dinamo, care 70 de ani, a adus la început cei mai buni jucători din România. Avem oameni în fiecare județ care remarcau cei mai buni jucători din țară. Cei care au venit după noi au practicat mai puțin această strategie.

La noi, cine vine distruge ce a făcut cel de dinainte, că e mai deștept, ambițios și mai cu moț. Asta e una dintre marile nenorociri. Eu nu mai vreau nimic pentru mine, vreau pentru Dinamo. Am fost jucător și căpitan la Dinamo vreo 20 de ani, am fost ministru, am fost antrenor la Dinamo și la echipa națională, conducător la Dinamo.

În momentul în care lași bogățiile țării și brandurile și le pui pe tarabă, toți neaveniții, toate năpârcile și păsările prădătoare din Euopa vin peste noi. Negoiță și Badea, oameni care au sentimentul de a respecta tradiția și bunul român, sper să nu dea acest brand extraordinar pe mâna unor aventurieri și a unor venetici care vor să câștige un pumn de țechini de pe urma acestor tranzacții

Vreau doar ca marea suflare a suporterilor lui Dinamo să preia acest club. Și eu am fost sceptic în privința acestui subiect, dar am citit hârtiile, am văzut proiectul și am cunoscut oamenii. Nu va fi deloc ușor, dar oamenii sunt de bună credință. Sunt foarte mulți care susțin proiectul, bancheri, oameni de afaceri, fani de pretutindeni", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.