Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mutare importantă în circuitul WTA » Maria Sharapova va fi antrenată de omul care a colaborat și cu Simona Halep


South Andreey
 Share

Recommended Posts

JnIwJYk.jpg

 

Maria Sharapova (30 de ani, 41 WTA) ar putea relua colaborarea cu Thomas Högstedt (54 de ani), antrenor cu care a mai lucrat în perioada 2011-2013.


 

După eliminarea de la Indian Wells, Maria Sharapova s-a despărțit de antrenorul Sven Groeneveld. Colaborarea de 4 ani s-a încheiat din cauza lipsei de rezultate din acest debut de sezon.

Potrivit cehilor de la Tennis Arena, Sharapova l-a contactat pe Thomas Högstedt, alături de care a început deja antrenamentele la Academia de Tenis Nicholas Bollettieri. Maria și Thomas au mai lucrat împreună timp de două sezoane, între 2011 și 2013.

Thomas Högstedt a făcut parte și din echipa Simonei Halep. În 2015, după despărțirea de Wim Fissette, Halep l-a numit pe suedez în funcția de consultant. Cei doi s-au despărțit amiabil după doar două luni.

Simona Halep și Maria Sharapova nu sunt singurele nume importante din circuitul WTA pe care Thomas Högstedt le-a pregătit. După despărțirea de româncă, suedezul a fost membru în staff-ul lui Eugenie Bouchard și al luiMadison Keys. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.